Лотки без кришки

Однією з обов’язкових умов для повноцінної роботи виробничих та логістичних підприємств, складського господарства та роздрібної торгівлі є використання спеціалізованої тари. Досить довгий час ящики та лотки, що використовуються для зберігання різноманітних товарів, комплектуючих, продуктів харчування, виготовлялися з картону чи металу, але така тара була не довговічною, не практичною, а у випадку з металом — важкою та дорогою. На сьогоднішній день найбільш затребуваними стають пластикові ящики. Подібна тара вважається універсальним варіантом для різних галузей промисловості, складського господарства та у побуті.

Особливості продукції

Пластикові лотки без кришки — це практичні, міцні та зручні системи зберігання, розроблені для організації побутових та робочих просторів, зручності проведення різних маніпуляцій на виїзді, на відкритій місцевості. Такі лотки пропонує оптом за вигідною ціною компанія Ubox. Продукція може зацікавити організації та заклади харчової промисловості, склади та виробничі підприємства, де використовуються сипучі матеріали, потрібно грамотно організувати зберігання та транспортування різноманітних засобів. До переваг лотка без кришки Ubox можна віднести:

  • Пластикові лотки без кришки виготовлені зі 100% чистого пластику, вони не виділяють токсинів, не вступають у реакцію із вмістом, не фарбуються, підходять для харчових продуктів. Вся продукція виробляється та перевіряється відповідно до найвищих стандартів та специфікацій відповідно до всіх відповідних галузевих директив.
  • Міцні та довговічні ящики багаторазового використання Ubox замінюють традиційне пакування, забезпечують велику економію місця на складі, на професійній кухні, в автомобілі під час перевезення різних продуктів та речовин. Доступна ціна пластикового лотка дозволяє широко використовувати його у різних сферах діяльності.
  • Ємності легко миються під проточною водою, також їх можна мити в посудомийній машині. Можливість санітарно-гігієнічної обробки різноманітними дезінфікуючими засобами та парою підвищує їхню експлуатаційну цінність. Полімер стійкий до вологи, грибків, несприйнятливий до кислот, жирів, розчинників та запахів.
  • Ubox ідеально підходять для сільського господарства, магазинів, складів, підприємств комунального харчування, аптек. Вони ідеально підходять для автономного промислового/комерційного використання на виробництві, роздрібній торгівлі, гаражі або майстерні для зберігання деталей. Покупцям доступні лотки об’ємом 7 та 10 літрів. Вибрати можна той варіант, який оптимально підходить для ваших потреб.
  • Пластикові лотки Ubox можуть використовуватися цілий рік. Вони не бояться температурного впливу, тому можуть стати частиною системи зберігання на складі, що не опалюється, на будівельному майданчику, на присадибній ділянці або на дачі. Глибока заморозка та тривале зберігання продуктів у морозильній камері — ще одне важливе застосування лотків для зберігання.
  • Поліпропіленові ящики та лотки стійкі до ударів, падінь та контактів з гострими предметами. Вони відрізняються тривалим терміном експлуатації — залежить від умов та місця використання, становить не менше 10 років за умови відсутності серйозних механічних пошкоджень.

Як придбати лотки Ubox

Купити лотки Ubox без кришки оптом можна у двох розмірах — 7 та 10 літрів. Замовити потрібну кількість виробів можна за телефоном. Купівля у виробника — це безкоштовна консультація, підбір моделей лотків з урахуванням потреб, вигідні ціни та оперативне відвантаження виробів зі складу.

Поділитися:

Іноді пишемо цікаві статті

Лотки без кришки

Герметичні бокси з кришкою

Герметичні бокси аптечка

Герметичні бокси для дітей

Всі статті