Герметичні бокси аптечка

Необхідність невідкладної медичної допомоги може виникнути будь-якої миті. І вкрай важливо, щоб основні медичні засоби, пристрої та медикаменти для надання першої допомоги, лікування травми були під рукою. Пластикові контейнери аптечки — практичний та економічний вибір для зберігання предметів першої допомоги на роботі чи в автомобілі. Вони ідеально підходять для зберігання витратних матеріалів та захисту їх від пилу, бруду чи вологи. Адже такі бокси комплектуються кришками, що герметично закриваються.

Компанія Ubox пропонує купити оптом пластикові бокси аптечки. Ми пропонуємо пластикові короби за вигідною ціною — покупка від виробника виключає витрати на посередників.

Переваги використання герметичних боксів для аптечки

Пластикові контейнери Ubox відрізняються від аналогічної продукції інших виробників цілою низкою переваг.

Вибір типорозмірів

У нашому каталозі ви знайдете пластикові контейнери об’ємом 7 і 10 літрів, з кришкою герметичною і без кришки. Це дозволяє зібрати аптечку з урахуванням можливих ризиків. Наприклад, для надання першої допомоги на відкритому повітрі можуть бути потрібні засоби, що зупиняють кровотечу, що використовуються при травмах, такі як шини, еластичні бинти. На промисловому підприємстві — засоби захисту органів дихання, пов’язки, які застосовуються при опіках, тощо. Ви можете купити великі кейси для волонтерської аптечки, для використання на підприємстві, в польових умовах.

Герметична кришка

Пластикові кейси щільно закриваються, тому всі предмети та вироби аптечки будуть надійно захищені від пилу, вологи, бруду. Їх можна перевозити в автомобілі, брати в похід і навіть на судно — вміст аптечки збережеться у первісному вигляді.

Широкий функціонал

Бокси можна використовувати для організації аптечки першої допомоги в школі, на підприємстві, вдома. Розгляньте наші бокси, як зручні системи для зберігання медичних закладів, герметичні контейнери для аптек. Зберігайте окремі види товарів у контейнерах для економії місця та захисту продукції від зовнішніх факторів. Зберіть:

  • аптечку для автомобіля;
  • аптечку для робочого місця;
  • аптечку для відкритого простору або польових умов.

Прозорі вироби дозволяють контролювати вміст та швидко знайти потрібну ємність, не знімаючи кришки. Вони легко встановлюються один на одного, займаючи вертикальний простір. Так економиться корисна площа.

Гігієнічність та простота догляду

Для аптечки дуже важливо, щоб внутрішній простір залишався чистим. Використовуючи пластикові бокси, цього легко досягти. Вони легко миються від забруднення, у тому числі в посудомийній машині. А щільна кришка, знову-таки, попереджає проникнення бруду та пилу всередину.

Безпека

Ми виробляємо герметичні пластикові контейнери аптечки з безпечного міцного пластику, що забезпечує максимальну довговічність та функціональність. Він не виділяє токсичних речовин, не вступає в реакцію з іншими середовищами, не деформується та витримує помірні фізичні дії — ідеальний варіант аптечки для польових умов.

Як придбати контейнер-аптечку від Ubox

Замовити оптом ефективні, довговічні, надійні герметичні контейнери для організації аптечки можна по контактному телефону або на сторінках у соціальних мережах. Ми пропонуємо найкращу ціну на  пластикові бокси аптечки Ubox, оскільки самі є їх виробником. Купити комплект контейнерів можна за кілька хвилин на сайті виробника.

Поділитися:

Іноді пишемо цікаві статті

Лотки без кришки

Герметичні бокси з кришкою

Герметичні бокси аптечка

Герметичні бокси для дітей

Всі статті