Герметичні бокси з кришкою

Оптимізована система зберігання продуктів — те, що потрібно для професійної кухні. Продумана до дрібниць, вона включає контейнери різних розмірів, які підходять як для стандартних ящиків, так і для глибоких висувних. Саме такі багаторазові бокси для харчових продуктів ми пропонуємо нашим покупцям.

У чому особливість боксів для зберігання продуктів харчування Ubox

Герметичні контейнери для зберігання захищають сипучі продукти від вологи і зберігають їхню свіжість довше, ніж оригінальна упаковка. Вони підходять для борошна, цукру, круп та інших сипких продуктів. У них можна зберігати як тверду їжу, так і рідку, заготовки, напівфабрикати. Бокси щільно закриваються, тому вміст не взаємодіє з повітрям, захищений від води, пилу та шкідників. Їжа довше зберігається свіжою.

Бокси легко штабілюються, тобто встановлюються один на один. Це означає, що зберігати продукти можна вертикально, встановлюючи контейнери один на інший — чудовий спосіб оптимізувати кухонний простір, використовувати його максимально ефективно.

Герметичні контейнери для їжі виготовлені з прозорого пластику. Завдяки цьому можна контролювати стан вмісту, не відкриваючи кришку. А ще потрібний бокс можна швидко знайти серед інших схожих систем зберігання.

Пластикові герметичні контейнери для їжі добре переносять різні дії — температурні, механічні. Їх можна ставити в холодильник, морозильник, у комору. Вони не тріскаються, не деформуються, не утворюють сколів після помірних ударів.

А ще герметичний бокс — універсальна система зберігання. У ній можна зберігати не лише продукти на кухні, а й приправи та спеції, рецепти, корисні дрібниці. Все, що вам потрібно завжди буде під рукою.

Герметичні харчові бокси легко переміщати з місця на місце і навіть брати за межі професійної кухні. Наприклад, для організації виїзної вечірки або для доставки готових страв до закладу, розташованого на відстані. Забудьте про целофанові пакети, каструлі та паперову упаковку. Харчові бокси герметичні — ваш правильний вибір.

Пластик, що використовується у виробництві, відрізняється екологічною безпекою, у його складі немає токсинів. Шкідливі компоненти не виділяються за гарячих температур. Використовуйте контейнер багато разів. Він легко миється проточною водою та засобом для миття посуду. Також його можна мити в посудомийній машині.

Як замовити контейнери для харчових продуктів Ubox

Тепер, коли ви дізналися про те, скільки переваг мають герметичні харчові контейнери, настав час замовити комплект для свого бізнесу. Ми є виробником, тому пропонуємо купити харчові контейнери оптом за прийнятною ціною без накруток посередників. Крім того, купувати у нас вигідно завдяки таким факторам:

  • бокси відрізняються розміром (7 і 10 л.), конструкцією (з кришкою і без);
  • гарантія якості та безпеки — кожна нова модель боксу проходить низку тестів на надійність, екологічну чистоту;
  • консультація щодо вибору відповідного комплекту контейнерів для ваших потреб;
  • швидка доставка по Україні «Новою Поштою» або іншою транспортною компанією.

Кожен контейнер харчовий від Ubox — це ідеальне рішення, як для звичайної, так і професійної кухні, для медичного закладу та організації доставки, для аптеки та кафе. Використовуйте герметичні ємності бокси вдома та в подорожі, на пікніку та для організації обіду на роботі. Продукція від Ubox не підведе.

Поділитися:

Іноді пишемо цікаві статті

Лотки без кришки

Герметичні бокси з кришкою

Герметичні бокси аптечка

Герметичні бокси для дітей

Всі статті