Герметичні бокси для дітей

До організації простору у дитячих дошкільних закладах та у початковій школі сьогодні особливий підхід. Іграшки, роздатковий матеріал для рукоділля та інші дрібниці повинні зберігатися зручно, відповідно до гігієнічних стандартів та санітарних норм. Тому все більше закладів дитячого виховання купують герметичні контейнери для дітей.

Багаторазові контейнери — корисні аксесуари, в яких зручно зберігати та транспортувати іграшки, дрібниці. Пластикові контейнери для дітей дозволяють легко підтримувати чистоту в ігровій кімнаті. Недорога та зручна система зберігання забезпечує порядок та з раннього віку привчає малюків до порядку. Важливо, щоб дитячі бокси для іграшок були високої якості, гарного дизайну та відрізнялися екологічною безпекою.

Переваги використання пластикових контейнерів для дітей

  • Економічні та практичні. Пластикові контейнери коштують недорого, порівняно з аналогічними системами зберігання з деревини. Їх можна багаторазово використовувати після миття.
  • Пластикові бокси легкі та компактні. Вони легко розміщуються у шафі, на полиці комори, під ліжком за необхідністю.
  • Стильний дизайн. Такі контейнери роблять інтер’єр ігрової  кімнати стильним, сучасним, акуратним.
  • Пластикові бокси для дітей щільно закриваються кришкою. Тому іграшки залишаються чистими. Пил не осідає на вміст контейнерів. Доступ повітря та вологи, бактерій та вірусів до нього перекрито. Ви можете легко покласти у герметичну коробку різноманітні паперові матеріали, не турбуючись про те, що в бокс потрапить волога. У таких контейнерах зручно брати роздатковий матеріал та іграшки на прогулянку.

Переваги покупки контейнерів для дітей у Ubox

На ринку пластикових виробів запропоновано різні варіанти систем зберігання для дітей. Але наша продукція вигідно відрізняється від них. Купуючи контейнери Ubox, ви гарантовано можете розраховувати на такі переваги:

  • Продукція від виробника. Ми самі є виробниками контейнерів, тому знаємо про свою продукцію все. Ми впевнені в експлуатаційних параметрах контейнерів, тому даємо на кожен виріб гарантію.
  • Довговічність. Наші контейнери виготовляються з міцного пластику, тому вони легко витримують удари, стиск, не ламаються, не тріскаються, не деформуються.
  • Безпека. Ми використовуємо у виробництві безпечну сировину, яка не виділяє токсинів, відрізняється хімічною інертністю, не фарбується від кольорових речей. Кожна нова модель контейнерів, перш ніж потрапити до масового виробництва, тестується за різними параметрами – безпека, міцність, ергономічність.
  • Гігієнічність. Герметичні бокси Ubox легко очищаються від забруднення проточною водою і засобом для миття посуду. Також їх можна мити в посудомийній машині.
  • Зручність використання. Забудьте про поліетиленові пакети, паперові кульки і важкі дерев’яні ящики. У герметичному пластиковому контейнері зручно переносити речи, зберігати до моменту використання.
  • Наші бокси мають удосконалену систему герметичного закривання, тому перешкоджають доступ пилу та вологи до вмісту. Тому іграшки зберігаються чистими і непошкодженими.

Як придбати контейнери від Ubox

Замовити оптом наші сучасні герметичні контейнери для закладів дитячого виховання можна по контактному телефону або на сторінках у соціальних мережах. Ми пропонуємо найкращу ціну на бокси Ubox, оскільки самі є їх виробником. Поспішайте купити комплект контейнерів із яскравим дизайном.  Вони стануть вашими надійними помічниками в ігровій кімнаті та на виїзді.

Поділитися:

Іноді пишемо цікаві статті

Лотки без кришки

Герметичні бокси з кришкою

Герметичні бокси аптечка

Герметичні бокси для дітей

Всі статті